We hebben 47 gasten en geen leden online

 

Zkat-2o zou u dit tafereel wel kunnen noemen.

Onderstaande foto laat duidelijk zien welk aanbod hier van toepassing is.

Ik was enkele dagen geleden hier getuige van dit toch wel niet alledaags tafereel.

Op de camping hier zijn er verschillende bewoners die een of meerdere katten hebben, daar is niets op tegen, integendeel, ikzelf ben ook een groot liefhebber van deze eigenwijze en eigenzinnige dieren.

Ik heb in mijn leven al verscheidene katten en katers groot gebracht, het blijven altijd erg aanhankelijke dieren die je veel terug geven voor jouw aandacht aan hun.

Een ieder die een kat of meerdere katten hier heeft, die weet maar al te goed wat ik hier mee bedoel, het is je vriend, je kameraadje, jouw kat-1 gezelschap als je alleen zou zijn, dan heb je iets om voor te zorgen en dat is voor velen onder ons vaak de reden om een kat in huis te hebben.

Aangezien deze camping in het bos is verscholen en wij hier dus een kleine gemeenschap op zich zijn, komt het zelden voor dat er hier katten van buitenaf worden gesignaleerd, dus dan is er een zéér beperkt aanbod als er hier een poes krols mocht zijn, de heren katers die hier op het terrein verblijven hebben vrijwel direct in de gaten dat er een poes krols is.

De natuur moet zijn beloop, dat is altijd al zo geweest en dat zal ook altijd zo blijven, ook hier op het campingterrein.kat-3

En als zo'n poes zich hier op het terrein vertoont, dan zijn de heren katers er als de kippen bij om hun diensten voor het vermenigvuldigen van de soort, vlot aan te bieden.

Zo ook op deze morgen, er was een poes krols, voor ze het wist was ze omsingeld door maar liefst zes katers!

Ik had er al enkele zien voorbij lopen toen ik naar buiten keek vanaf de bank, en er gingen steeds meer katers een richting op, dat kon maar één ding betekenen, er moest een krolse poes in de buurt zijn!

Toen ik in de gaten kreeg dat er inderdaad een poes onder het bankje in het midden zich had verscholen, was pas duidelijk te zien wat de heren katers van plan waren, ze zaten allen geduldig te wachten tot het arme beest zich van haar plek ging roeren, ze had geen enkele kans om zich aan dit massale gebeuren te ontrekken, ik had met het beestje te doen.

Het gebeuren

De heren katers gaan niet echt zachtzinnig om met deze onfortuinlijke krolse poes, ze hebben haar beurtelings gebruikt, voor ze zich weer een weg kon banen naar haar eigen plekje waar ze thuis hoort.

Ik wist toen nog niet van wie deze poes was, en al die verschillende katers kende ik ook niet van wie ze waren.Aanbod beperkt Nadat ik deze foto had genomen, ben ik naar een van mijn buren geweest, hij heeft geregeld verschillende katten in huis, daar staat hij om bekend, dus dacht ik er goed aan te doen om hem deze foto te laten zien, dat bleek ook zo te zijn, hij kende alle katers en ook de poes, want die lag op de tafel te slapen toen ik binnen kwam.

Vol verwondering heeft de man de foto bekeken en geconcludeerd dat de natuur zijn gang is gegaan met zijn poes en dus over enkele weken er weer een nest met nieuwe poesjes op de agenda zal staan.

Update 21 mei 2017, en inderdaad... op 19 mei 2017 zijn er totaal 5 jongen geboren, ze maken het goed zoals u ziet, de moeder is erg voldaan want ze heeft haar jongen bij zich, er ligt er zelfs eentje op haar als u goed kijkt, toch een vertederend tafereel...

De 5 jongen met hun moeder!kat-4

Maar dat zal de heren katers een zorg zijn, want als het aanbod beperkt is...

DISCLAIMER