We hebben 45 gasten en geen leden online

Beschikking van de Sociale Dienst in Peize omtrent vrijstelling en andere zaken.

beschikking deel 1 2

beschikking deel 2 2

Het hoofd van de Sociale Dienst, de heer Ebel Keizer heeft zelf ook ingezien naar eigen zeggen, dat het zo geen enkele zin voor mij meer had, om door te gaan met solliciteren, een poosje proef te gaan draaien en dan weer te horen krijgen, dat ik dus weer niet geschikt blijk te zijn, om een bepaald soort werk te doen. 
Hij gaf duidelijk aan, dat bovenstaande activiteit volledig overbodig was, omdat ik zelf wel wist, dat ik niet geschikt was, om arbeid te verrichten en dat stond ook expliciet op schrift.
Dus heeft deze man in goed overleg met B en W van gemeente Peize over mij besloten, dat ik niet meer hoefde te solliciteren en dat het verder helemaal geen meer zin had, om nog ingeschreven te staan bij het arbeidsbureau.
Ik kreeg dus een volledige vrijstelling van het zoeken naar welk werk dan ook.
Heden ten da
ge wordt de status van dit besluit na elke twee jaar automatisch verlengd, ook gezien het feit, dat bij mijn huidige leeftijd mijn ziektebeeld steeds verder is verergerd.
Er is helaas geen perspectief, om
ooit nog opnieuw te kunnen intreden in het arbeidsproces.
Het is dan ook geen wonder, dat bovengenoemde patstelling een uiterst negatieve impact heeft gekregen op mijn idee, om ooit nog eens weer voor een bedrijf of zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

DISCLAIMER