We hebben 41 gasten en geen leden online

Ons geluk!

Vrijdag de 13e Juni 2014, De Grote Liefde van mijn leven!

Iedereen van ons mensengeslacht, zou, denk ik, toch wel graag met iemand verder willen in het leven.
Liefst iemand, die goed bij diegene zou passen.
Dat is een wens, die we toch graag in vervulling willen zien gaan, niet waar ?!

Maar dan zul je wel zo iemand tegen het lijf moeten lopen of anderszins moeten zien te vinden. Dat dit tegenwoordig met de moderne Social Media b.v. via het Internet allemaal beter mogelijk gemaakt wordt dan vroeger, dat weet vrijwel iedereen wel.

Zo zijn er speciale Web-Sites voor in het leven geroepen, meestal altijd op commerciële basis, want er is nu eenmaal geld mee te verdienen, veel geld, veel meer dan u en ik ook maar kunnen bevroeden, het is echt een big business. Elke Web-Site heeft zo zijn eigen aantrekkingskracht: Gratis Registreren is altijd de beste binnenkomer, we zijn tenslotte wel echte Hollanders, niet waar, wat niets kost is nooit te versmaden!

Date gevonden!Maar daar zit altijd een addertje onder het gras, je gaat op zo’n Web-Site rondkijken. Je krijgt eerst een heleboel foto’s ter beschikking van potentiële kandidates, zodra er een dame van je gading bij zou zitten, dan wil je graag contact met haar gaan opnemen met een berichtje, maar hier zit nou net dat addertje, dit kan alleen tegen betaling, dan pas heb je de mogelijkheid om contact met haar te krijgen, daar hebben ze echt wel over nagedacht, zo kun je er echt geld mee verdienen, jij hebt de controle in handen tussen de contacten, voldoet een dame aan het beeld als geschikte partner, die ook nog eens mag voldoen aan jouw wensen, dan kun je snel geluk hebben. Het is maar net, hoe kritisch je je opstelt, des te kritischer, des te kleiner de kans wordt, om goedkoop dat te vinden, wat je zou willen vinden, de ideale partner!Mijn Adriana wrijvende beer

Sinds mijn scheiding op 3 oktober 2012, ben ik toch ook, vrij kort daarna op zoek gegaan naar een voor mij geschikte vrouw, op zo’n Web-Site, in mijn geval was dat Lexa.nl. Ik dacht, dat ik op een gegeven moment beet had en dat ik haar gevonden had. Helaas bleek dit na een jaar niet meer zo te zijn, jammer, we waren zo goed bevriend. Ze gaat nu weer haar eigen weg, net als ik dus, het heeft helaas niet zo mogen zijn, die dingen gebeuren nu eenmaal.Eindelijk gevonden!  

Wanneer weet je voor jezelf eigenlijk definitief, of je de ware ook hebt gevonden? 

Dat is een hele goede vraag, waar ik zo een twee drie niet zo een pasklaar antwoord op kan geven, omdat ik het nooit te weten kwam tot vrijdag de 13e Juni 2014. Toen pas ben ik er achter gekomen, wat het antwoord was op die vraag.

Toen pas zou duidelijk voor mij gaan leven, wie de echte ware voor mij zou gaan worden.Adriana uit Emmen kleiner

Ik heb haar gevonden op Lexa.nl, ze heet Adriana, ik heb haar voor het eerst gezien op die dag, dus op Lexa.nl, dit was op vrijdag de 13e Juni. Haar foto sprak mij meteen erg aan.
Ik had er toen al vele honderden gezien in die tamelijk lange tijd, dat ik bij Lexa.nl stond ingeschreven, er waren echt wel hele mooie dames bij, dat ga ik beslist niet ontkennen, maar ik moest er wel iets bij voelen, wat al die andere dames niet uitstraalden, het valt nu eenmaal niet uit te leggen, wat dat wel moet zijn, dat is bij een ieder toch weer anders, het is erg persoonlijk voor een ieder van ons. Dat is maar goed ook, anders zou het leven toch wel een hele eentonige bedoening worden.

Regenboog Adriana
Toen ik Adriana haar foto voor het eerst zag, had ik ineens iets, wat ik niet eerder bij al die andere dames had ervaren. Ze zeggen dan ook wel eens, dat er een vonk moet overslaan, maar dit was veel meer dan een vonk, dit was een steekvlam voor mij! Wat een mooie vrouw!

Overgelukkig!Ik heb haar direct een berichtje gestuurd, dat ik wel iets van interesse in haar had. Het heeft wel een poosje geduurd voor ze reageerde, want ze had er helemaal niet op gerekend, dat ze zo snel van iemand een berichtje zou krijgen. Het bleek achteraf, dat ze nog geen half uur ingeschreven stond bij Lexa.nl, toen ze mijn berichtje binnen had gekregen. Ze was argwanend, dit kon toch niet zo snel gebeuren, maar bleek later toch wel het geval te zijn, dit had ze niet verwacht, nog maar net ingeschreven bij Lexa.nl en vrijwel direct een berichtje van iemand die in haar zijn interresse toonde. 

Het heeft eerst nog wat tijd gekost over en weer, maar ook zij had hetzelfde ervaren, wat ik dus ook had ondervonden: bij het zien van mijn foto kreeg ze hetzelfde gevoel als ik, geen vonk, maar ook een steekvlam!

Het duurde niet zolang meer, dat we dit van elkaar wisten, en binnen korte tijd ben ik naar haar toe gegaan, om elkaar toch beter te leren kennen. Dat moment was voor ons beiden erg spannend, want iemand op een foto zien, of diezelfde persoon ineens voor je zien staan, maakt een heel groot verschil uit!

We hebben elkaar blijkbaar toch echt gevonden en zijn zwaar verliefd op elkaar geworden en zoeken elkaar nu geregeld op, de afstand is voor ons een probleem helaas, mijn vriendin Adriana woont in Emmen!Ons geluk 

We hebben ontdekt, dat we werkelijk soul-mates zijn, in erg veel dingen zijn we gewoon gelijk, we hebben merkwaardig veel overeenkomsten bij elkaar ontdekt, wat het een en ander erg bijzonder maakt, zelfs met veel dingen denken we hetzelfde, hebben dezelfde opvattingen, er zijn dingen bij, die je gewoon van te voren niet kunt bedenken, we zijn er beide erg blij mee!Hartslag Adriana

Er word wel eens gezegd dat het Geluk op straat is te vinden, zonder dat je weet of het wel op jouw pad is gelegd, dat dit een zekere waarheid voor ons heeft zijn wij beiden wel achter gekomen, het lag op ons pad en we hebben het inderdaad gevonden, vandaar de animatie onder op de stenen voor onze voeten om het te visualiseren.

Ons leven kent een grillig verloop van dingen, die bij ons beiden ook min of meer zijn gebeurd, we hebben wel is waar elk onze eigen geschiedenis achter de rug, terwijl zelfs die toch op heel veel punten overeen blijkt te komen. Het heeft zo moeten zijn, dat wij elkaar op die dag hebben getroffen, vrijdag de 13e Juni 2014, voor ons een geluksdag!Adriana harten en vlinder

We zijn erg gelukkig met elkaar, we leven elk wel op ons eigen territorium maar zoeken elkaar ook geregeld op, dan ben ik weer bij haar en dan is ze weer bij mij. We zoeken elkaar altijd weer op en zijn dan weer gelukkig, dat we weer in elkaars gezelschap mogen vertoeven. Ik kan nu in elk geval wel met grote zekerheid zeggen, wat de ware persoon voor iemand kan betekenen, ik heb het zelf mogen ervaren voor het eerst in mijn leven!

Met gepaste trots kan ik U nu zeggen dat mijn Adriana De Grote Liefde van mijn leven is geworden! 
Ik hoop samen met haar oud te mogen worden in goede gezondheid en geluk!

Onderstaand ziet U de FaceBook pagina van 08-09-2014, de dag dat ik dus de link naar dit artikel heb gelegd.
FaceBook pagina 08-09-2014

  8 september 2016, op een rondvaartboot in Groningen 

Rondvaart in Groningen.jpg

Rondvaart Facebook

 

13 Juni 2017, een dagje naar de dierentuin in Amersfoort

Wij hadden onszelf op deze heuglijke dag een uitje beloofd, door te reizen met de VOR-bus, met de bus Lijn 4 naar Groningen en de trein naar Amersfoort, om daar enige tijd rond te lopen en van al die dieren te genieten die je beslist niet elke dag kunt zien in je eigen omgeving. Het idee hier achter was simpel te verklaren, het was die dag exact 3 jaar geleden dat wij elkaar hebben gevonden, we hebben een mooie dag gehad ondanks de vele uren in de trein en in de bussen, zo hebben we weer een fijne dag met herinneringen aan onze liefde voor elkaar beleefd!

We hadden er prachtig zonnig weer bij, en hebben vanzelfsprekend wat plaatjes geschoten van deze happening, hieronder ziet u er een drietal.

Amersfoort-1

Amersfoort-2Amersfoort-3

DISCLAIMER