We hebben 52 gasten en geen leden online

Dit erg uitgebreide, hiernavolgende CV is eerst ontstaan op papier.
blij om te lezen


Er bleken steeds meer mensen te zijn, die ik dit nogal grote verhaal (geheten Curriculum Vitae of te wel een levensloop- beschrijving) heb laten lezen, toen het nog alleen door mij op papier was geprint.
Over het algemeen was en
is men nogal behoorlijk onder de indruk van mijn schrijfstijl.
Er zijn mensen bij, die zeggen, dat ze deze C.V. het liefst als een roman in een keer willen uitlezen, terwijl anderen zich niet kunnen weerhouden, om op een gefascineerde wijze extra stil te staan bij mijn bloemrijke woord gebruik en bij de door mij bewust gekozen makkelijk te lezen zinsbouw.
Ik ben weliswaar geregeld in de war met het gebruik van d en dt, maar dat is dan ook alles, wat er aan mijn schrijfstijl mankeert. Er schijnen trucjes voor te zijn, om de tragedie van de werkwoordsvormen te boven te komen, maar ken die helaas nog niet.

Nogmaals sommige lieden vinden het erg fijn leesvoer en laten dat ook aan mij weten, door tegen mij te zeggen, dat het alles erg gemakkelijk, soepel en zeer begrijpelijk op papier gezet is.
Er was zelfs iemand, die tegen mij zei: U schrijft dus echt wel fijn, het is ontzettend prettig en heel ontspannen om het te lezen, heerlijk gewoon!. Het is net een verhaal uit een goed boek over iemand, die toch nog iets van zijn min of meer verknoeide leven weet te maken, met dan wel alle ups en downs erbij.
Ik heb al mensen meegemaakt, die mij het aanbod deden, om dit verhaal op het Internet te zetten, maar ik wist toentertijd nog niet goed, wat of ik met dit aanbod moest uitrichten.
Komt tijd, komt raad!, zei ik toen dus even makkelijk, als het nu klinkt.
 krijg idee

Ik ben nu eenmaal van huis uit een nogal bescheiden iemand, het hoeft van mij allemaal niet zo heel groots opgezet te worden!
Alleen de uitspraak van de lezer/Site-bezoek[st]er, dat ze respect blijken te hebben voor, wat ik toch nog gepresteerd heb, ondanks de vele tegenslagen in mijn leven, is voor mij al ruim voldoende erkentelijkheid.
Maar, zoals u ziet, ben ik inmiddels overtuigd geworden door iemand, die mij een paar simpele, maar tevens gerichte vragen heeft gesteld.
Deze dame heeft mij toen verder aan het denken gezet.
Zij is zelf Professioneel WEB-Designer en stelde in haar professionele waardigheid, de volgende vraag aan mij: Hoeveel keer per week leg jij aan de mensen uit, waarom jij begonnen bent met het lopen, wat jouw drijfveer daarbij is en waarom jij nog steeds doorgaat met alle dagen hele einden te blijven lopen?
Daar zei ze iets, waar ik nog nooit goed over nagedacht had, vervolgens zei ze tegen mij: Als je eenmaal een eigen Website hebt, dan hoef je alleen nog maar je Websitenaam te noemen en de mensen gaan dan zelf wel er uit zoeken, wat ze er interessant aan vinden!
Dat ligt weer helemaal bij jou op het bordje, dus jijzelf dient er voor te zorgen, dat de mensen iets lezenswaardigs op jouw Website kunnen vinden.

jezelf bekijkenIk vind het leuk, om dit zo vast te leggen en het daardoor aan iemand te laten zien en te laten lezen, want alleen op die manier zien de mensen, wat mij drijft, om met het grote afstanden lopen door te gaan, met anderen te delen, wat ik onderweg allemaal heb beleefd, en hoe ik zelf met al deze ervaringen om ga.
Zo kan ik misschien mensen ook laten inzien, dat ik toch iets van mijn leven blijk te kunnen maken, ook al heb ik helaas een hele lange tijd geen stap meer op de werkvloer gezet.
Ik ben nu eenmaal niet het type, dat in een hoekje blijft zitten wachten op de dingen, die wellicht nooit gaan komen, want, als ik dat wel zou doen, dan ga ik weer die kant op, waar ik in het verleden al te lang naar toe ben geweest.
Ik zou zo maar weer in omvang kunnen uitdijen, raak daardoor mijn goede conditie van nu weer kwijt en dan kan ik helemaal weer van voren af aan beginnen, als ik die kans ooit nog krijg!

Ik heb het lang genoeg voor mezelf moeten bewijzen, dat ik het toch allemaal zelf gedaan heb!

Een keer zo’n opgave in mijn leven is voor mij echt genoeg, daarom blijf ik continu op de goede voet doorgaan en zal niet versagen: Adieu Courage, met God zal het waarachtig wel gaan.

DISCLAIMER