We hebben 51 gasten en geen leden online

Zonsverduistering01-4-11-2011-21.57 uur

Zonsverduistering-4-11-2011Op 4-11-2011 vond er een zonsverduistering plaats, hoogstwaarschijnlijk zijn er onder u, site-bezoekers, ook nog wel nog enkelen, die zich dit heugelijke feit nog kunnen herinneren.
In die tijd wilde ik er ook foto's van maken, maar het gebeuren was boven het dorp Peize helaas niet vast te leggen, omdat het te bewolkt was, erg sneu voor mij, vond ik wel.
Enkele dagen later kreeg ik een verrassend e-mailtje van mijn kameraad Pim uit Bellingwolde. Hij vroeg, of ik ook belangstelling had voor die foto's, die hij van de zonsverduistering had kunnen maken.
Deze foto's waren namelijk echt heel mooi, om te zien, hij is namelijk beroepsfotograaf en ik neem aan, dat hij echt wel geweten zal hebben, op welke details hij moest letten bij dergelijke spectaculaire buiten- opnamen.
Ik had er echt wel belangstelling voor en hij heeft ze derhalve via e-mail naar mij opgestuurd en zo ben ik toch nog in het verheugende bezit gekomen van bovenstaande unieke zonsverduisteringsfoto en de rest daar van op 4-11-2011.

U weet waar u de overige foto's kunt vinden, in Mijn Foto Galerij, categorie Zonsverduistering op 4-11-2011.

Pim, nog hartstikke bedankt voor het toezenden!

DISCLAIMER