We hebben 42 gasten en geen leden online

CamperpechCamper met pech onderweg op 16-03-2012.

Het betrof een inwoner van Hoogkerk, samen met zijn hondje.
Deze meneer had nog geen vijf minuten daarvoor zijn camper opgehaald bij de garage aan dezelfde weg, bij Letmaath dus, waar hij richting Roden verder zou rijden.
Om de een of andere onverklaarbare reden is de motor uitgevallen en deze wilde niet meer starten, omdat de accu van dit bejaarde campertje in niet zo'n goede conditie meer verkeerde.
De goede man had er op gerekend, dat het garagepersoneel dit ook voor hem zou controleren, maar dat is blijkbaar toch niet gebeurd en zo is het geschied, dat na amper vijf minuten de camper ermee stopte en ook niet meer opnieuw wilde starten.
Dus einde van de geplande reis naar Norg.

Dat deze man hierdoor niet echt vrolijk gestemd was, dat zal een ieder natuurlijk begrijpen.

Hij wilde naar een kennis gaan in Norg, om samen met hun beider honden een stukje in het Norger bos te wandelen. Na afloop zou hij via Roden weer terug gaan, maar zou dan nog wel eerst met zijn hondje in het Sterrenbos van Roden gaan lopen, om daarna weer terug te gaan naar zijn huis in Hoogkerk.
Dat dit allemaal een beetje anders zou uitpakken, daar is deze man inmiddels achter gekomen. Toen ik hem daar trof, stond hij al bijna een half uur te wachten met zijn hondje aan de lijn op het fietspad.

Ik heb hem uitgelegd, waarom ik de foto's heb geschoten, maar ik heb hem er wel bij verteld, dat ik niet de beslissing neem, om dit verhaaltje op de site van Ditisroden.nl te plaatsen, daar is namelijk iemand van de redactie voor nodig.

Toen ik thuis het bovenstaand verhaaltje en de foto’s naar René Douwes had gemaild had kreeg ik ‘s avonds een antwoord-mailtje terug, dat het geplaatst zou gaan worden en zowaar de volgende dag las ik:

ditisroden schermafdrukDe kop is prachtig verzonnen!

Onderaan zie je mijn pseudoniem staan: Johannes de Loper.

Waarom of ik deze naam hiervoor wilde gebruiken, dat zal voor iedereen wel duidelijk zijn, men kent wel meestal het korte zinnetje: Johannes de Doper, de …. van koper!

Ik heb hier dus maar één lettertje van veranderd en dan past het precies op de activiteit, die ik elke dag het meeste doe, Lopers in enkelvoud is dus Loper, Johannes de Loper als pseudoniem!

Mijn 1reportage was een feit!!

De foto's van dit verhaal vindt u terug in Mijn Foto Galerij.

Toen de ANWB Wegenwacht er eenmaal was, heb ik de camper-man een hand gegeven en hem succes en een fijn weekend toegewenst en ben daarna zelf naar huis gelopen, het was toen ongeveer half vier in de middag geworden.

DISCLAIMER