We hebben 55 gasten en geen leden online

 

Containers EsrankOude vervangen door nieuwe op 20-04-2012. 

Eindelijk is men begonnen met de plaatsing van twee nieuwe grondcontainers, want ze stonden al enige dagen te wachten op plaatsing in de grond. De eigenlijke containers, die erin horen, lagen een tiental meters verderop, evenals de randen van de nieuwe vuilstortcontainers, die daar in hoorden.
De 47 foto's van dit gehele gebeuren kunt U vinden in Mijn Foto Galerij.

ditispeize vuilstort artikelDe aannemer Oenema BV heeft op deze dag zijn personeel aan het werk gezet, om de oude ronde containers eerst uit te laten graven en in het opengevallen gat de twee ruim drie meter hoge betonnen bakken er weer in terug te plaatsen.
En net toen de bakken rondom aangevuld werden met gele grond, kwam ik dus langs gelopen en heb een reeks foto’s gekiekt.
Ik heb ze vrijdagavond gelijk ingezipt opgestuurd naar Ditispeize.nl en zie daar, op de volgende dag stond bovenstaand artikel op deze website.
Exact een week later was een ander bedrijf bezig, om de bestrating rondom deze beide nieuwe vuilstortcontainers helemaal passend te maken.
Want toen ik samen met mijn ex-vrouw lopend terug was gekomen in Peize, was men met twee man sterk hiermee bezig, er moest wel een hydraulische kraan bij te pas komen, want die vuilstortcontainers zijn wel ruim drie meter hoog en die pak je dus niet zomaar even met het handje eruit.
Ik heb dus direct 4 foto’s gemaakt van dit gebeuren, zodat het verhaaltje nu toch een correct einde heeft gekregen. Wat een toeval!
Ik ben tevreden met mijn inbreng, het is inmiddels al mijn derde reportage geworden en ik begin er aardigheid in en aan te krijgen. 

Het is in ieder geval een begin, maar waar en hoe het zal eindigen?
DISCLAIMER