We hebben 50 gasten en geen leden online

Ook vandaag was ik bij mijn lieve vriendin Anja in Norg, om het een en ander voor haar te doen, er is namelijk nog ontzettend veel achterstallig kluswerk in te halen bij haar thuis.
Er waren wat onverwachte zaken voorgevallen, op deze momenten was ze content, dat ik bij haar thuis was, want zo kon ik meteen alvast die zaken oplossen, waarvoor ze zich daarna erg blij en dankbaar toonde.
In de middag waren we met z’n allen in haar auto naar Het Goed in Roden geweest, zo af en toe is dat wel eens leuk, om daar rond te neuzen, of er iets van onze gading is, wat we mee kunnen nemen.
Ach, als je daar dan toch bent, is een bekertje warme chocolademelk ook niet te versmaden.
Het personeel kent mij al zo lang en is altijd opnieuw nieuwsgierig naar mijn wandelpraktijken en ze vinden het heel gewoon, dat mijn lieve vriendin Anja vaak met mij samen daar aanwezig is.
Eenmaal terug voor haar huis in Norg heb ik nog wat andere klusjes binnen voor haar opgeknapt, ze is tenslotte maar alleen en een paar extra handen zijn altijd welkom, om haar te ontlasten, wat haar werkzaamheden betreft.
Na deze klusjes ben ik naar huis gefietst, onderweg, vlak voor mijn dorp Steenbergen, zag ik in de verte een grote ballon in de lucht drijven. 2013-08-14 - Luchtballon 1Vlak bij mijn Camping leek het er steeds meer op, dat deze luchtballon wel eens recht boven het Campingterrein zou gaan zweven, wat dus ook nagenoeg het geval bleek te zijn.
Ik fietste zo snel als mij mogelijk was, om er dichter bij te kunnen komen, want ik wilde graag enkele duidelijke foto’s van deze luchtballon maken. Dan is het wel zo handig, dat je er vlak bij in de buurt kunt komen, om dat te realiseren.
2013-08-14 - Luchtballon 2Vlak voordat ik bij mijn Chalet aangekomen was, stopte ik en bleef toch op mijn fietszadel zitten, ik pakte mijn foto –cameraatje en heb even snel in die ene minuut een paar imposante foto’s kunnen maken.
Zo vaak kwam het niet voor, dat ik zo’n luchtballon zo laag over de Camping zag drijven, je kon de personen in de mand tamelijk goed zien zitten, het waren er volgens mij 4 mensen, die onder deze luchtballon genoten van hun grandioze uitzicht.
2013-08-14 - Luchtballon 3Ik was dus precies op tijd op de Camping, om deze foto’s te kunnen maken, een minuutje later zouden de ballonvaarders al behoorlijk uit het zicht verdwenen zijn vanwege al die hoge bomen, die hier, behalve in de bossen rondom, bovendien ook op de Camping aanwezig zijn.
Het was rond de klok van 20:30 uur, dat deze luchtballon over de Camping heen dreef.
Was ik enkele minuten later geweest dan had ik bovenstaande foto’s niet kunnen maken, qua timing had ik dus weer het geluk aan mijn zijde, ik ben er in elk geval erg blij mee.

DISCLAIMER