We hebben 41 gasten en geen leden online

OOGTV uitzending van 19-12-2010 over de beste wensen voor 2011.

Op 18 December 2010 liep ik (zoals nagenoeg elke dag) voor mijn planning weer richting Roden, tot ik net voorbij de Plusmarkt hier in Peize een nogal vreemde grote bestelbus zag wegrijden met als tekst erop: OOGTV Groningen
Ik dacht bij mezelf toen nog: “Komen die ook nog eens in de buurt!”. Ik had de naam wel eens gehoord, maar ik had ze nog nooit gezien.
Ik vervolgde mijn wandeling naar Roden en toen ik in de buurt van Albert Heijn kwam, herkende ik die bus, die ik een klein uurtje daarvoor in Peize had zien wegrijden.
Ik wilde voorbij lopen richting het centrum van Roden, totdat er iemand nogal luid riep: “Wil die meneer met dat gekke petje op hier even naar toe komen lopen?”. 
Ik keek dus naar de richting, waar deze stem vandaan kwam en het bleek iemand vanuit de bus van OOGTV te zijn, die mij op dat moment ook met zijn hand wenkte en nog eens tegen mij zei: “Jawel meneer, U bedoel ik, komt U maar naar de bus toe lopen!”. 
Toen moest ik natuurlijk wel die kant op gaan, omdat ze mij toch in de kijker hadden.
Er is toen aan mij uitgelegd, wat of de bedoeling was, ze verzamelden voor OOGTV Groningen de Kerstwensen van Peize en Roden en maakten daar dus Tv-opnamen bij en ze wilden graag van mij weten, waarom ik op deze manier uitgedost op straat liep. Ze hadden mij dus in Peize al zien lopen en men had onderling al overlegd, dat ze toch nog door wilden rijden naar Roden voor de betreffende Tv-opnamen. 
Ze hadden er dus niet op gerekend, dat ze mij in Roden weer voorbij zagen lopen bij de Albert Heijn en dat ze mij toen konden aanspreken. 
Want zo’n verschijning hadden deze Groningers nog niet eerder bij de weg gezien en men wilde hier graag het fijne van weten! 

kerstwensen vanuit peize en roden 2010

Zoals je op de foto kunt zien, is dit een nogal opvallende bus van OOGTV en blijkbaar zoeken deze mensen ook iets, wat bij dat zgn. Blauwe Oog [TV] past, een opvallend persoontje. 
Er waren tijdens deze opnames ook mensen, die al tegen de cameraman zeiden van; “Jullie nemen onze BN-er er nu ook op, wist je dat?”.
Waarop men met wat ongeloof op reageerde en dachten, dat het een grapje was!
De volgende dag is het uitgezonden in Groningen, (klikt u maar) maar deze zender konden we hier helaas niet ontvangen op de kabel in Peize. Dit was de derde keer, dat ik op TV te zien was. En weer zat er 3 weken tussen de Tv-opnames en dat al voor de tweede opeenvolgende keer achter elkaar!
Dat er vanaf dat moment, diverse reacties over mijn persoontje los kwamen, dat was uiteraard te verwachten, want de meeste mensen herkennen mij nog beter in het voorbij gaan, als ze in hun auto zitten en ze hun hand opsteken en/of toeteren, zodra ze mij ontwaren.

DISCLAIMER