We hebben 42 gasten en geen leden online

Vrachtwagenpech

Het heeft wel weer eventjes geduurd, maar op de een of andere manier is er iets mis met die plek, waar ik vandaag, 3 augustus 2012 (na vele weken daar niet langs te zijn gekomen) er deze keer weer ben langs gekomen.
Ik moest eventjes naar Peize, om iets op te gaan halen en zag in de verte iets,waarvan ik direct dacht: Ja hoor, weer een pechgeval! 
In het verleden heb ik daar twee keer pechgevallen opgegeven aan 
ditisroden.nl , 1x met een camper en 1x met een mountainbike en deze panne nagenoeg weer op dezelfde locatie.
Vandaag, je raadt het denk ik al, is de pech als geval nummer drie op bijna dezelfde plaats toegeslagen!
Het betrof hier een vrachtwagen met een groen dekzeil, deze had een lekke band en kon daarom niet verder en is gestrand bij hectometerpaaltje 7,7.
Men heeft de bandenleverancier Poeder er bij gehaald en deze heeft de band vervangen door een goed exemplaar, zodat de vrachtwagen daarna verder kon rijden.
Maar, dat dit niet zonder risico kon gebeuren, dat zal iedereen wel begrijpen en daarom is ook een auto van de Provincie Drenthe daar achter gezet met de oranje zwaailichten in werking, zodat men toch nog redelijk veilig de band kon demonteren en vervangen. Het is tenslotte best wel een gevaarlijke plek, om op een snelweg een band te verwisselen.
Ik heb verder geen politie gezien, die eventueel het verkeer in goede banen moest leiden, dus het was blijkbaar nog maar kort geleden, dat de vrachtwagen een lekke band had gekregen.
Op het moment, dat ik daar langs kwam lopen, waren ze net klaar en ging ieder weer zijn eigen weg.
Ik heb in totaal 12 foto’s hiervan geschoten en die vindt u terug in Mijn Foto Galerij.
Ik kon het zelf amper geloven, dat het weer diezelfde plek was, waar de andere twee pechgevallen in het verleden ook hun pech hadden, dat ze daar plaats vonden.
In mijn opinie zou dit voor de toekomst nog wel eens een vaste plek kunnen worden voor pechvogels!
Ik heb de foto's naar Ditisroden.nl gebracht en de redactie heeft het op 5 augustus op hun site geplaatst.Printscreen ditisroden.nl

DISCLAIMER