We hebben 45 gasten en geen leden online

Gastenboek

gast bij mensenHeel vaak heb ik mij op bepaalde tijden afgevraagd, wat u, als mijn geregelde of zelfs vaste Web-Site bezoek(st)er, van mijn Web-Site zou vinden.
Soms kom ik al mensen tegen, die mijn Web-Site niet alleen kennen, maar mij daar ook over berichten via een van mijn e-mailadressen of anderszins, wat ze hebben gezien en gelezen.
Bijna al deze mensen zijn positief gestemd over de inhoud en hoe het er allemaal uit ziet, daar ben ik uiteraard al erg blij mee, want het spoort mij aan, om mijn Web-Site steeds uitgebreider en completer te maken.
InloggenEr is nu eenmaal een hoop kennis nodig en het daarbij behorende inzicht, om dat te kunnen en te willen realiseren, wat mij voor ogen staat, om als nieuw materiaal op mijn Web-Site te laten verschijnen.
Ondanks de wetenschap, dat ik bij het geregeld aanpassen van mijn Web-Site, bij sommige mensen de vraag krijg of het wel nodig en/of nuttig is, dat ik bepaalde aanpassingen al heb verricht, ben ik er van overtuigd, dat mijn inspanningen toch niet voor niets zijn geweest.
Het streven van mij is het geheel tot in de puntjes te verzorgen, alles wat mijn Web-Site betreft, elk detail moet gewoon kloppen, vind ik zelf, ik ben nu eenmaal een perfectionist en daarom hecht ik er zoveel waarde aan, dat alles correct op het scherm komt te staan.
Mijn Nederlandse Taal is nooit 100% geweest, ik maak geregeld fouten in de verwoordingen van mijn gedachten, die ik op dat moment aan het verwerken ben in een nieuw artikel.
aandachtig kijkenGelukkig heb ik een tweetal mensen bij de hand, die mij beiden geregeld wijzen op mijn soms foute taalgebruik. Een van hen heeft al mijn artikelen met name in de laatste maanden voor mij gecorrigeerd en als het echt nodig was, de zinnen verbeterd, zodat het geheel goed te lezen en te volgen is.
Ik ben deze man erg dankbaar en heb hem dat ook duidelijk laten weten, als dank heb ik hem geregeld voorzien van leuke animaties voor zijn Web-Site
www.petersbijbelteksten.nl en ik weet zeker, dat hij hier erg mee is ingenomen, zo helpen wij elkander toch het beste?
Ook deze tekst is door hem doorgenomen en ik vind, dat geen enkel probleem, niemand is perfect, ook ik niet en dat is maar goed ook, want anders heeft Peter niets te doen op zijn jonge dag, wat heet, binnenkort is deze jongeling al 79 jaar!
Ook een vriendin beheerst de Nederlandse Taal goed, omdat ze in het verleden dit heeft gedoceerd, ze weet dus echt wel, hoe je het een en ander zou moeten formuleren, om dat zo kort en krachtig mogelijk in een zin samen te vatten. Ook Anja krijgt de eer, die haar toekomt voor haar aanpassingen!
met iedereen contactIk ben in elk geval erg blij met de inbreng van deze beide mensen, ze hebben mijn volle waardering!
Toch kan er ondanks dit gave gegeven, uiteraard altijd een bepaald iets zijn in mijn Web-Site, waar u, als mijn Web-Site bezoek(st)er, op een duidelijke mening of gedachte bent gekomen.
Deze mening of gedachte zou ik erg graag van u exclusief willen vernemen, vandaar, dat ik heb besloten, om een Gastenboek op te nemen in mijn Web-Site.
Het geeft u in elk geval de gelegenheid, om zo aan mij het een en ander te laten weten, wat u van mijn Web-Site vindt als geheel en in detail en dat geeft mij weer de gelegenheid, om er wellicht iets mee te doen, om het geheel nog verder te verfraaien. Het mooiste hiervan is voor mij, dat ik ook een idee ga krijgen, uit welk land, welke provincie of regio u, als bezoek(st)er, vandaan komt.

Mag ik u in elk geval alvast bedanken voor het willen tekenen van Mijn Gastenboek?

Johannes Luders

DISCLAIMER