We hebben 55 gasten en geen leden online

Gespot UilGespot door mij!

U kunt hier die momenten vinden, waarop ik onderweg voor mij dingen heb gespot, waarvan ik het persoonlijk de moeite waard vond, om die op mijn Web-Site te vermelden.
Wat ik bijzonder vind, kan door een ander als rotzooi worden bestempeld, iedereen heeft zo zijn eigen mening over zoiets en dat moet gewoon kunnen!
Heel soms heb ik wel eens het geluk, dat ik niet eens de Camping hoef te verlaten en dan is de wandeling, die ik zou maken een korte, ja zo kan het blijkbaar ook voor mij uitpakken.
Ik hoop, dat u mijn activiteit van deze foto’s te maken op prijs stelt. Nou, ik zelf heb er veel plezier aan beleefd. Ook vind ik de afbeeldingen bijzonder geslaagd, moet ik zeggen, omdat ik ze origineel vindt, vanwege het unieke moment, dat ik kon uitzoeken, om ze te knippen.
Er zijn ogenblikken bij, waarvan je verwachten zou, dat het onderwerp van het kiekje meteen weer weg is, zodra je de fotocamera te voorschijn haalt, maar dan toch het geluk hebben mag, dat het fotogenieke moment toch langer duurt, dan waar jij op had gerekend.

Het mooiste voorbeeld is dat van dat hele kleine veldmuisje! Je verwacht namelijk niet, dat dit hele kleine diertje gewoon vlak voor jou blijft zitten zodat jij er toch wel drie verschillende foto’s van hebt kunnen maken, een uniek stukje geluk!

Al deze foto's staan ook in Mijn Foto Galerij, in de categorie Mijn speciale foto's. 

DISCLAIMER