We hebben 50 gasten en geen leden online

2013-02-12 - Sneeuwklokjes

De eerste sneeuwklokjes van  2013.2013-02-12 - Sneeuwklokjes

Gisteren hoorde ik de Campingbeheerder enthousiast vertellen over het gedenkwaardige feit, dat hij op het Campingterrein al de eerste sneeuwklokjes had zien staan, ze waren nog wel heel klein, maar ze bleken duidelijk boven de grond uit te zijn gekomen en dat al op 11-02-2013. 

Het was gisteren te donker, om nog op zoek te gaan naar die miniplantjes, dus heb ik vanmorgen de aanwijzingen gevolgd die ik gisteren had doorgekregen, om ook zelf de sneeuwklokjes te kunnen lokaliseren. 

En inderdaad, daar stonden ze, een heel groepje bij elkaar, toch heel apart, er ligt nog sneeuw en de eerste sneeuwklokjes zijn er ook al, dit is toch wel een bijzondere combinatie, die je niet zo vaak zult aantreffen.
Ze stonden bij een stevige boom en ik heb dus een rondje om deze boom heen gemaakt met mijn fotocamera, om zo vanuit verschillende invalshoeken een foto te maken.
 

Ik heb een twaalftal foto’s op deze manier geschoten en deze inmiddels op mijn Web-Site geplaatst in Mijn Foto Galerij, bij de categorie Eerste sneeuwklokjes van 2013. 

DISCLAIMER