We hebben 47 gasten en geen leden online

2013-01-23 - Vlaamse Gaai

2013-01-23 - Vlaamse GaaiOp 23-01-2013 was de Vlaamse Gaai weer voor mijn Chalet opgedoken, om daar op zijn drukke manier weer voedsel te gaan zoeken.
Ik weet natuurlijk niet helemaal zeker of het dezelfde Vlaamse Gaai van de vorige keer is, maar er zat toch maar weer een mooi exemplaar in mijn blikveld.

Ik was op dat moment juist bezig, om mijn warme hap voor te bereiden en keek dus zo af en toe naar buiten via mijn keukenraam en zo ineens was die Vlaamse Gaai daar.
Wat in het verleden voor mij een hele toer was om een Vlaamse Gaai op de foto te krijgen, is vandaag blijkbaar een peulenschilletje, want het mooie dier zat tegen de avond, net na 16.00 uur, als gevangen in het licht van de avondzon zeer dicht in de buurt van mijn Chalet, om daar opnieuw voedsel op te duiken onder de sneeuwlaag vandaan.
Daar het avondzonlicht heel mooi die plek deed oplichten, kwam de frisse kleurenpracht van die Vlaamse Gaai heel mooi uit de verf, waar ik dan ook echt van genoot.
Ik had weliswaar te doen met een rover, dat wel, maar ik stond versteld van die prachtige felle kleuren in dat verenpak. In plaats van het gezegde: Kleren maken de man, zou je in dit geval beter kunnen zeggen, veren maken de vogel!
U weet allang, waar u deze plaatjes kunt terug vinden, n.l. op Mijn Foto Galerij bij de categorie Mijn speciale foto's.

DISCLAIMER