We hebben 53 gasten en geen leden online

2013-01-24 - Voedsel op tafel

2013-01-24 - Voedsel op tafelOp 24-01-2013 maakte ik mijn dagelijkse loopje op het terrein van de Camping, om in dit geval de sleutel voor het washok terug te brengen.
Ik heb bijna altijd mijn fotocamera bij me en ook vandaag en ik bleef zo op de hoek van een Chalet stilstaan vlak naast een haag.
Ik kreeg tal van vogels in mijn blikveld, die daar op een tuintafel wat voedsel hadden aangetroffen en toen heb ik verschillende foto' kunnen maken met een zoom-instelling, anders was er echt niets van terechtgekomen, daarvoor was de afstand te groot!

Ik heb daar zo'n 5 minuten gestaan, leunende tegen een Chalet aan net naast die eerder genoemde haag en heb in die tijd vooral geprobeerd, om ook een foto te maken, waar zoveel mogelijk vogels op te zien zouden zijn.
Dit viel echt niet mee, want ik realiseerde mij heel goed, dat, als ik mij iets teveel zou bewegen, dan zouden ze allemaal tegelijk wegvliegen en dat wilde ik juist zien te voorkomen.
Er is er een foto bij de collectie, die volgens mij vijf vogels rondom de voedertafel heeft, maar om die foto er op te krijgen, moest ik veel moeite doen, want ik kon niet altijd duidelijk dwars door die rugleuning heen zien, hoeveel vogels er zich achter bevonden, dus kon ik er zomaar eentje teveel of te weinig tellen.
Het was ook maar van ondergeschikt belang, bedacht ik later, het ging mij vooral om het vastleggen van dit winterse tafereeltje op en nabij de betreffende tafel.
En opeens was de sessie voorbij, want de huisbewoner deed plotseling zijn voordeur open en toen vlogen alle gevederde vrienden weer weg!

U weet, waar u deze plaatjes terug kunt vinden, n.l. op Mijn Foto Galerij bij de categorie Mijn speciale foto's.

DISCLAIMER