We hebben 21 gasten en geen leden online

Ik was vandaag bij mijn lieve vriendin Anja in Norg, om haar te helpen in de tuin, samen met haar broer Jan.

We hebben een flinke grote struik helemaal uitgegraven en dit nogal zware geval met veel moeite enkele meters verderop in de tuin opnieuw ingeplant.

Het was een erg zware struik, zelfs twee volwassen mannen kregen het met veel moeite van de plaats, waar het eerst in de grond had gezeten.

Deze struik staat nu mooi gesitueerd op de hoek, waar mijn lieve vriendin Anja hem graag wilde hebben, nu is het een kwestie van geregeld water geven en maar hopen, dat dit gevaarte opnieuw aan mag slaan, want het was de laatste tijd nogal droog weer geweest.

We hebben nadien wel enkele regenbuien gehad vandaag, dus dat helpt wel een beetje mee, om te zorgen dat deze struik zich toch goed op zijn plaats gaat voelen.

Na afloop waren we achter haar huis en ze was bezig iets op te ruimen, totdat er een libelle op haar rug ging zitten, dit was best een groot exemplaar, zo’n 10 centimeter in lengte.

We zeiden tegen haar, dat er een libelle op haar rug zat, maar, doordat ze vanzelfsprekend niet helemaal stil bleef staan, is dit beestje tenslotte gaan opvliegen en een ietsje later hing het onder een takje van een van haar tuinplanten, dat tegen de schutting aan groeide.

Anja heeft zelf een professioneel fototoestel en heeft dus enkele foto’s hiervan gemaakt, maar ook ik vond dit een erg mooi exemplaar, om naar te kijken en dus knipte ik er ook een plaatje van. Ik heb dan wel niet zo’n professioneel fototoestel als zij, maar ik ben er zeer content mee, de kwaliteit is voor mij voldoende.

2013-08-13 - Libelle

Als de foto’s maar scherp en duidelijk van kleur en tekening zijn, dan ben ik al blij met dit resultaat. Het mooie van deze foto is, dat je met name heel scherp dwars door de vleugels van dit mooie exemplaar heen kunt kijken, het lijken net hele kleine nerfjes waar je tegen aankijkt, prachtig om te ervaren, hoe dit beestje daar echt minutenlang is blijven hangen.

Ik heb in elk geval de voldoening van weer een prachtige foto voor mijn Web-Site te vergaren, deze kunt u vervolgens ook vinden in Mijn Foto Galerij, bij de categorie Mijn speciale foto’s.

DISCLAIMER