We hebben 37 gasten en geen leden online

Vanmorgen om 06:30 uur ben ik op mijn fiets gestapt, om naar Peize toe te gaan, om daar mijn 50 baantjes te gaan zwemmen.

Ik was nog maar net van het Campingterrein af, toen mij die rode gloed opviel in de lucht richting Steenbergen.

Ik ben daarom een stukje verder gefietst tot net op het einde van de verharde zandweg, die weer naar het Campingterrein toe leidt.

Daar kon ik die rode gloed het beste waarnemen, omdat er nu eenmaal veel bomen in deze omgeving staan, is het niet overal even gemakkelijk, om een vrij beeld van de gloedvolle lucht te kunnen waarnemen.

Wel vanaf deze plaats, het is vlak voor Steenbergen, net op de driesprong, ook dicht bij het Campingterrein, net naast een hele grote eik.

Dit was de mooiste plaats, om onderstaande foto te gaan maken, met die prachtige kleuren en dat zo vroeg in de ochtend, wat was de natuur toch mooi op dat moment!

2013-08-20 - Zonsopkomst

Ik heb onderweg nog wel op verschillende andere plaatsen bekeken of ik er nog een mooiere foto van kon maken, maar dat mocht helaas niet het geval zijn.

Toen ben ik doorgefietst naar Peize, om daar mijn 50 baantjes te gaan zwemmen.

Ik heb mij weer omgekleed en heb op de terugreis in Roden nog wat boodschappen gedaan, ik moet tenslotte ook zorgen voor mijn eigen natje en droogje.

Steenbergen, 20-08-2013.

DISCLAIMER