We hebben 53 gasten en geen leden online

nachtelijke studie

Beste mensen, jullie begrijpen het wel, als je zo af en toe nog wel eens bij de weg bent, dat dan zo'n Web-Site uiteraard niet zo ineens op het Internet kan staan. Je bent sowieso veel tijd kwijt aan het voorbereidingen treffen voor het opzetten van jouw artikelen. Er komt enorm veel werk aan te pas.

Ik heb enkele weken lang behoorlijk veel moeten leren, maar dat had ik er graag voor over, omdat ik nu eenmaal zo in elkaar zit, als ik iets wil bereiken, dan ga ik er gewoon voor, vraag me dus niet, wat ik de laatste weken geregeld aan fiasco’s voor mijn kiezen kreeg, en moest verwerken.

Ik heb gelukkig een Professionele Webdesignerin mogen ontmoeten, aan wie ik ontzettend veel heb gehad. Met als uiteindelijk resultaat, dat ik mij nu volledig zonder externe hulp zelf kan redden met mijn eigen Web-Site.
Het onderhoud, de administratie, het maken van Backups, de FTP-werkzaamheden, het uploaden van foto's en ander materiaal, het Editen van de artikelen, enz. enz.

Ik heb er nu zoveel van opgestoken dat ik helemaal zelfstandig alles zelf kan doen. Deze persoon heeft in het verleden ook al eens aangeboden, om geheel zonder mijn inbreng een Web-Site voor mij te bouwen.
Maar daarvan heb ik dus direct die boot even afgehouden. Ik zei, dat ik eerst nog een slag om de arm wilde houden en daarna haar aanbod zou aannemen of afslaan. Het werd het laatste: Ik heb tegen die persoon gezegd, dat ik het zelf wilde gaan doen, ondanks het gegeven, dat ik dit nog nooit eerder bij de hand had gehad!Mijzelf zonder achtergrond

Ik kon dus met de vingers van mijn hand aftellen, dat er nog door mij enorm veel bijgeleerd moest worden. Maar dankzij tientallen verschillende instructiefilmpjes van YouTube, heb ik in elk geval dusdanig veel kennis opgedaan, dat ik daarmee voldoende in huis kreeg, om er zelf mee aan de gang te kunnen gaan.

Ik wilde dit daarom zo graag zelf doen, omdat ik het nu eenmaal vertik, om opgescheept te worden met een kant en klaar ontwerp, dat immers overal wel op het internet te vinden is. Ik wou niet simpelweg een kopie hebben van iets, wat door een ander ontworpen was. Maar er moest iets unieks uit komen, vond ik.

Ik wou graag, dat mijn specifieke ideeën er in voorkwamen, die ik echt wel had, hoe de lay-out er uit kwam te zien volgens mijn eigen smaak.
En dan kan die zgn. deskundige nog zo goed haar best proberen te doen, om het aan mij uit te leggen, hoe zij mijn totaalplaatje voor zich ziet, maar ik zou toch min of meer gedwongen worden, haar versie van een Web-Site design over te nemen. Dat wilde ik dus echt niet, dan toch maar liever een hoop extra studeren. Dan kan ik mijn eigen Web-Site helemaal zo inrichten, zoals ik zelf alles hebben wil.

mijn eigen logoIk heb vervolgens mijn Template helemaal zelf ontworpen, mijn eigen indeling aangebracht en mijn eigen vormgeving gemaakt. De kleurzettingen zijn ook allemaal door mij bedacht, het doorschijnende achter de teksten dat u overal ziet, heb ik als het meest karakteristieke van mijn eigen voorkeur naar voren gebracht. Dit, met name, omdat ik dat effect nu eenmaal mooi vind. Het geeft een heel apart effect op het scherm. De vaststaande achtergrond is een foto van RTV Drenthe’s Trektocht van 5 juli 2011. Toen kwamen ze via Altena aangelopen naar Peize toe en dat met het bruggetje en de boer, die links staat te kijken (Als u de boer niet ziet staan, dan komt dit door de instelling van mijn Template, want die zorgt voor een breed beeld en dan is de door u gekozen schermresolutie niet groot genoeg) terwijl er achter hun de auto van RTV-Drenthe aan komt rijden.
Dat is mijns inziens een goed beeld van wandelaars langs de weg! Trouwens, er staan nog veel meer foto's op deze Web-Site over deze Trektocht, daarvoor moet u doorklikken naar Mijn Foto Galerij.

En ziedaar, ruim anderhalve maand later had ik mijn eigen Web-Site helemaal vanaf niets opgebouwd tot op, wat u nu allemaal op deze Web-Site kunt vinden. Maar dat wordt nog veel meer, let maar goed op!

Nota bene, ik heb nog een grote inhoud aan materiaal uit het verleden bewaard. Sommige exemplaren hiervan zijn helaas alleen in een papieren uitvoering beschikbaar en voorhanden. Die heb ik al bijna allemaal met mijn scanner ingescand, om toch een digitale versie voor de Web-Site te kunnen verkrijgen. Weer ander materiaal is nog wel vanaf een CD en/of DVD af te halen, omdat ik dat in het verleden als kopie had vastgelegd.

blij pc

Ik heb een CD in het verleden gekocht met Funny Graphics er op geplaatst, ook vanwege het feit dat ik best wel gevoel voor humor heb, leek het mij wel leuk om dit gele kereltje hiernaast, geregeld in mijn artikelen te laten verschijnen, om een passende uitdrukking bij dat artikel aan te gaan duiden.
Dit gele kereltje is eigenlijk een monitor, maar wel eentje die aangeeft wat of er bedoeld wordt in een artikel wat door mij geplaatst is op mijn Web-Site.

Er zal geregeld een nieuw artikel verschijnen, soms zult u hierin dit gele kereltje tegenkomen!

Als u dus bij wilt houden, wat ik geleidelijk aan extra toevoeg, kunt u mijn Web-Site gerust wat vaker bezoeken. Ik heet u daarbij hartelijk welkom.

U kunt nog vele uren vooruit, als dit allemaal op deze Web-Site staat, kijkt u geregeld maar naar helemaal rechts onderin het scherm om zo te ontdekken dat er nieuwe artikelen bij zijn gekomen!

Het zal meer zijn, dan dat u zich op dit moment kunt voorstellen, de meeste tipjes van de sluier kunnen al worden opgelicht, als u gaat surfen naar Wat kunt u.
Voor een duidelijk overzicht, moet u daar zijn!

In mijn weinige uren, dat ik thuis ben, zal ik in ieder geval mijn best doen, om mijn Web-Site verder aan te vullen en te updaten, mocht er zich nog nieuw materiaal aan gaan dienen.

Voor wat er nog zou moeten gebeuren en wat er eventueel ingepland zal worden, kunt u het beste naar Home gaan en daarna naar Werk in uitvoering en planning!

Bedank, dat u alvast wilde kijken!

Johannes Luders

DISCLAIMER