Bezoekers
1
Artikelen
311
Weblinks
9
Artikelen bekeken hits
857509

We hebben 41 gasten en geen leden online


Dagelijks

Maandelijks

Statistieken

dalende statistieken

Niet iedereen zal zulke informatie nuttig of interessant vinden, maar ach, waarom zou ik die niettemin toch niet aan u verstrekken, het kan tegenwoordig immers allemaal, want het zit ingebouwd in Joomla, mijn CMS (Content Management Systeem ), waar ik het genoegen van beleef, om daar op mijn Web-Server gebruik van te kunnen maken.
Ik vind deze statistieken ergens wel interessant.
Het is een mooie manier, om zo te kunnen volgen, hoeveel mijn Web-Site bezocht werd in het verleden tot nu, waarbij duidelijk te zien is, dat er wel degelijk een stijgende lijn zit in het aantal Hits en de daarbij behorende bezoekers.
Ik heb soms met diverse mensen wel eens een discussie over het aantal echte bezoekers, dat op mijn Web-Site is geweest.
Ik kon tot dusver uiteraard niet vaststellen, hoe groot het aantal artikelen was, dat door alle bezoek(st)ers is gelezen.
Sinds ik het aantal bezoek(st)ers online kon laten zien op elke Web-pagina, was dat al een hele verbetering, vind ik zelf, ondanks het feit, dat dit gegeven toch maar een momentopname was en is.
stijgende statistiekenHet gaf en geeft wel een aanschouwelijk beeld van het feit, dat mijn Web-Site inderdaad steeds vaker wordt bezocht!
Nu ik deze statistieken van mijn Web-Server voortaan er bij ga gebruiken, ben ik dus in staat, om u te voorzien van meer gedetailleerde informatie.
Ook is het realistisch gezien wel interessant, dat dit zowel in positieve lijn, als in negatieve lijn is te volgen.

Zo waren er in de maand Oktober 2018 de meeste serieuze bezoekersaantallen tot dan toe in dat jaar, 18281 mensen, een overzicht van al de andere records kunt u vinden bij Home, Records op deze Web-Site.

Het geeft in ieder geval een duidelijker beeld van, hoe vaak u, mijn Web-Site bezoek(st)er, op mijn Web-Site aanwezig bent geweest.

Daarvoor mijn hartelijke dank!
Johannes Luders
DISCLAIMER