We hebben 44 gasten en geen leden online

Werk in uitvoering!In dit overzicht probeer ik u te vertellen wat of nog op stapel staat en wat er eventueel nog gepland gaat worden.

Definitieve aanpassing op 27-04-2013, vanaf vandaag kunt u de Statistieken van mijn Web-Site in diagramstijl vinden bij Site info.
Hier treft u van elk jaar een overzicht aan per maand omtrent deze Web-Site
, ik zal dit zéér geregeld gaan actualiseren. Tevens is in de periode van 6 t/m 11 juni 2013 mijn Web-Site verhuisd naar een andere Web-Server, dit vanwege dat mijn Web-Site uit zijn jasje dreigde te groeien, ik heb nu meer ruimte voor mijn Web-Site, een hogere snelheid en nog meer technische voordelen, u zult het merken in de snelheid...

De statistieken van deze periode kloppen dus niet meer, de gegevens van de ene Web-Server kunnen niet door de andere Web-Server worden overgenomen, vandaar de verschillen in die periode van de cijfers.

Er was een storing vanaf zaterdagmorgen 3 augustus 2013 rond 02.00 uur tot maandagmiddag 5 augustus 2013 rond 16.45 uur, al deze tijd kon u mijn Web-Site niet bezoeken, waarvoor mijn welgemeende excuus!

De vaste bezoekers onder U hebben het inmiddels wel gemerkt en gehoord, als alles werkt zoals het zou moeten op uw PC, ik heb namelijk sinds 17-02-2014 eindelijk geluiden vanuit het bos in elk artikel mee laten bewaren, om U zo de illussie te geven, dat U werkelijk in het bos bent. Ikzelf geniet hier elk moment weer van, deze opname had een tijdsduur van maar liefst 16 minuten, dit zonder enige bijgeluiden van auto's of ander verkeer. Ik hoop dat U zich hier prettig onder mag voelen en dit kunt waarderen. Als u hier helaas een ander idee over mocht hebben, dan spijt me dat, dan heeft u nog altijd de mogelijkheid om iets aan uw volumeknop te kunnen doen...

Update voor de geluiden!
26 Mei 2016, ik ben vanmorgen in alle vroegte (rond half vijf dus) naar buiten gestapt, vanwege het simpele feit dat de bosbewoners met hun allen zoveel geluid produceerden, dat ik er gewoon wakker van moest worden, en zo ben ik met mijn digitale geluidsrecorder, van zéér hoge kwaliteit, op het trapje gaan zitten voor mijn chalet, want juist om die tijd is het net licht geworden en de vogels hier in het bos die kwinkeleren er flink op los, een waar genot voor het oor zo'n ongedirigeeerd concert van deze bosbewoners op de camping. Toen ik na bijna 25 minuten de opname heb gestopt en deze binnen heb overgezet op mijn PC, toen verwonderde ik mij heel erg over wat deze recorder echt allemaal op kan nemen, zelfs mijn lege maag geluiden gingen mee in de opname, onvoorstelbaar, want ik zat een meter van de recorder af, ik heb met een editor deze stukjes van mijzelf er maar tussen uit geknipt, want dat klinkt niet zo fraai tussen de kwinkelerende vogels door. De kwaliteit is erg hoog, het is opgenomen met 320 Kbps, er is een ruisfilter toegepast en een automatische volumeregeling voor het opgenomen signaal. De tijdsduur van deze opname is 24 minuten en 40 seconden. Werkelijk verbluffend hoe echt dit klinkt met een goede audio-installatie, je waant je hier in het bos voor mijn chalet, ik hoop dat u deze opname kunt waarderen en er met veel plezier naar zult luisteren!

GastenboekGASTENBOEK

Voor een ieder, die het leuk vindt om te laten weten wat hij of zij van mijn Web-Site vindt, heb ik nu ook een gastenboek.

Dit kan via Mijn Gastenboek bij Home.

Let wel, er is Censuurcontrole, als u dus merkt dat u iets niet kunt versturen, dan zult u uw commentaar moeten herzien!

We willen het tenslotte wel netjes houden op mijn Web-Site.

DISCLAIMER