We hebben 8 gasten en geen leden online

Pagina in behandeling!Heel af en toe kunt U het hierbij geplaatste plaatje verwachten.

De bedoeling van dit plaatje laat eigenlijk niets aan duidelijkheid over, of het is een volledig nieuw artikel waar ik mee bezig ben of het is een oud artikel die naar mijn idee geüpdatet moest gaan worden.

Dit plaatje kan er soms wel eventjes staan, maar na een paar uurtjes is dit weer aangepast en komt het genoemde artikel weer op Uw scherm te staan, het is een kwestie van tijd, dus geduld is hierbij geboden!

Soms moet ik een artikel nog helemaal gaan uitwerken, dus alles intypen, eventueel een of meerdere foto's erbij gaan zoeken en dan deze via een FTP-programma naar mijn server gaan uploaden zodat ik daar mijn artikel in elkaar kan gaan zetten.

Als dit is gebeurd dan maak ik een nieuw menu-item aan, koppel dit aan het nieuw gemaakte artikel en laat mijn Site opnieuw opbouwen zodat het nieuwe artikel op mijn Site te zien is.

Heel vaak moet ik daarna meestal wat kleine correcties gaan uitvoeren omdat de zinnen niet helemaal goed op het scherm passen en dan voeg ik meestal iets toe of haal een deel van de tekst weg.

Soms moet ik een plaatje gaan aanpassen qua grootte, of ik zie iets wat ik veranderd zou willen hebben en deze daarna weer opnieuw via het FTP-programma gaan uploaden naar de server, om het daarna opnieuw in te laten lezen in het artikel waar ik dus op dat moment mee bezig ben.

Pas als het mij naar mijn zin is, dan bewaar ik de definitieve opzet en als dit het enige artikel is dan log ik uit en sluit ik mijn server-verbinding af en ga een volgende keer weer inloggen als ik weer iets nieuws heb of een kleine aanpassing wil gaan doen.

Soms kan het wel eens voorkomen, als u ergens aan het lezen bent, dat na een schermwisseling van het ene naar het andere artikel, u ziet dat er aan een artikel iets veranderd is, terwijl het net daarvoor nog niet veranderd was.

Op dat moment merkt u dat ik dit artikel heb veranderd, terwijl u op mijn Web-Site online bent, dit heb ik al van sommige mensen te horen gekregen dat ze dit was opgevallen dat zoiets op zo’n moment gebeurde.

Johannes Luders

DISCLAIMER