We hebben 54 gasten en geen leden online

Sorry contact

U bent wellicht al meer dan enige tijd tot het inzicht gekomen, zeker als u meer dan eens mijn Site frequenteert, dat u met de bouwer van deze Website niet te doen hebt met een volslagen beginneling, maar eerder met een opkomende professional. In uw ogen zou mijn enige beperking kunnen zijn, dat U vastgesteld hebt, dat ik blijkbaar alleen goed kan omgaan met Microsoft Publisher.
Evenwel is mijn mening hierover, stel dat dit het geval zou zijn, dat ik daarom juist goed weet, hoe ik met geavanceerde software goede resultaten kan neerzetten.
Wist u eigenlijk al, wat ik allemaal wel kan uitrichten met mijn nieuwe pakketten, die ik onlangs operationeel heb draaien?
Het is derhalve een vanzelfsprekende zaak, dat ik ook, net als andere concurrerende bedrijven, op een snelle wijze mijn gemaakte DTP-werken in staat ben te exporteren als PDF-bestanden, welke immers nog steeds door de meeste drukkerijen geaccepteerd worden, als de digitale invoer, die bij hun de voorkeur heeft.

Zie ook mijn voorbeeldresultaten op Wat kunt u en dan DTP werken
Ook vind u diverse voorbeelden van nieuwe technieken in Mijn Foto Galerij.

Ik woon inmiddels niet meer in Peize en ben inmiddels gescheiden.
Ik heb het huis verlaten en woon nu tijdelijk op een Camping in Steenbergen.
Er is daar helaas geen Internetverbinding en ik kan dus geen E-mails beantwoorden.
Ook als ik dit nog zo graag zou willen, het is technisch simpelweg onmogelijk, want er is geen of nauwelijks dekking op draadloos Internetgebied.

Omdat ik gelukkig voor U en voor mij mijn WEB-Site spoedig vanaf een hele andere plaats verder ga onderhouden en bijwerken en men mij de gelegenheid en de mogelijkheid verschaft, om ook mijn E-Mail verkeer via deze plaats te beheren, kan ik eindelijk U ook via E-Mail antwoord terug geven en U op Uw zakelijke wensen bedienen naar behoren.
Dus, wat let u, zodra U dringende vragen heeft omtrent de mogelijkheden en de kwaliteit van mijn DTP-werk, of U heeft een heel ander onderwerp, om aan te snijden, dan kunt U vanaf nu mij gewoon mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het kan nog wel enige tijd duren, voordat ik adequaat kan reageren, omdat ik op dat nieuwe adres niet elke dag aanwezig ben, de afstand tussen beide locaties is daarvoor te groot helaas.
Maar dat ik toch binnen de kortst mogelijke tijd zal ingaan op al Uw E-mails, is wel de bedoeling, daar kunt U zeker van zijn, gunt U mij als het U belieft enkele dagen daarvoor de tijd.

Johannes Luders

DISCLAIMER