We hebben 38 gasten en geen leden online

Welke tips en adviezen heeft Johannes voor jou?
Hier volgt een portie persoonlijke tips en adviezen, die ik opdiep uit eigen ervaringen, die ik heb opgedaan en graag ook aan een ander wil doorgeven, die om, wat voor redenen dan ook, zelf een stevige wandelaar(ster) wil gaan worden en dus graag zou willen weten, waar hij/zij op moet letten, voordat men zichzelf dit stempel van stevige wandelaar(ster) kan opdrukken.

geloof in eigen kunnenGeloof in jezelf!
Ben je volledig onervaren en wil je dit voor jezelf toch gaan doen, onthoud dan één ding, ondanks alle toekomstige ontberingen en pijnlijke ervaringen, die je nog allemaal gaat beleven, je kunt het, blijf altijd in jezelf geloven.

Kijk vooruit naar, wat je wilt bereiken, kijk terug naar, wat je eventueel allemaal al gepresteerd hebt, laat je door niets en niemand weerhouden, jij kunt veel meer tot stand brengen dan je ooit van jezelf had durven dromen.

Elk mens is uniek weliswaar, maar in één ding zijn we allemaal best wel gelijk, nu volgt een kleine karakteropsomming: Onze prestatiedrang, er bij willen horen, jezelf op de borst kunnen kloppen en zeggen:“Dat heb ik toch allemaal zelf gedaan, omdat ik het zelf ook wilde!”.

Welke verdere redenen je ook maar mag hebben, om er aan te beginnen, ik kan je alleen maar enorm veel sterkte toewensen, waarbij ik voor jou mag hopen, dat je jouw doelstellingen allemaal gaat behalen, wat jouw streven ook mag zijn!

Je hoeft het gelukkig niet voor een ander te bewijzen, je bewijst het alleen maar aan jezelf!
Vertrouw en geloof in jezelf, dat, nogmaals gezegd, wat jij wilt bereiken, dat je dat ook uiteindelijk zult bereiken, het wordt jou echt niet cadeau gegeven, je zult het wel allemaal zelf moeten doen.
Dat je je hiervoor offers moet getroosten, dat is de grootste zekerheid, waar je elke dag weer mee geconfronteerd zult worden.

Maar, ik druk je graag op het hart: Geef nooit op, ook al denk je volledig stuk te zijn en helemaal geen kracht meer te hebben, om verder te komen, dan nog bezit je de eigen innerlijke kracht, om toch weer door te gaan.

Tips en adviezenZodra je dit ook bij je zelf hebt vastgesteld, word je alleen maar sterker en sterker en kom je helemaal zelf weer uit die dip, zodat je voor de toekomst hierop verder kunt blijven voortbouwen.
Het blijkt immers uit de feiten, dat je toch verder hebt kunnen gaan, dan je zelf had kunnen denken of in de verste verte ooit had kunnen vermoeden.

Verder heb je een flinke dosis zelfdiscipline, wilskracht en doorzettingsvermogen nodig.

Je moet uiteindelijk leren, om van jezelf te kunnen afzien.
Draag altijd zorg voor continuïteit, want dat is de beste methode, om er voor te zorgen dat jouw lichaam aan een Spartaanse levenswijze gaat wennen.

Houd er rekening mee, dat alle mensen leven binnen een 24-uurs cyclus, jij dus ook. Pas je daarop als volgt aan: Ga zoveel mogelijk op hetzelfde moment van de dag, met dezelfde tijdsduur, steeds hetzelfde doen, bouw dit langzaam verder uit, je merkt vanzelf wel, wanneer je meer tot stand brengt dan voor dat tijdstip.

Blijf ten allen tijde positief, nogmaals je doet dit niet allemaal voor een ander, maar dus alleen voor jezelf. Het parool moet zijn: Altijd maar doorgaan en nooit opgeven, ga nooit twijfelen aan het doel, waar je aan begonnen bent, ondanks alle moeilijkheden, waar je geregeld tegen aan zult lopen.

Probeer altijd op een ontspannen manier je voort te bewegen, zet bewust nooit meer kracht in, dan nodig is, maak de stappen niet groter dan, die je normaal zet bij het wandelen, maak je nooit druk om de tijd, die je onderweg kwijt zult raken.

Je kunt toch niet sneller, dan je nu loopt, maak er dus geen wedstrijd van voor jezelf, want dan sta je toch altijd aan de kant van de eeuwige verliezer. Laat je beslist niet door anderen demotiveren, zij kunnen zelf niet, wat jij aan het doen bent, gun jezelf het succes van elke dag, dat je wel bent blijven doorlopen!!!

Gastenboek
GASTENBOEK

Voor een ieder, die het leuk vindt om te laten weten wat hij of zij van mijn Web-Site vindt, heb ik nu ook een gastenboek.

Dit kan via Mijn Gastenboek bij Home.

Let wel, er is Censuurcontrole, als u dus merkt dat u iets niet kunt versturen, dan zult u uw commentaar moeten herzien!

We willen het tenslotte wel netjes houden op mijn Web-Site.
 

Johannes Luders, 07-05-2012

DISCLAIMER