We hebben 51 gasten en geen leden online

Wat is de bedoeling van deze websiteDeze Web-Site is geheel door mijzelf ontworpen, omdat er steeds meer mensen aan mij vragen gingen stellen, over het hoe en het waarom van mijn lopen, mij vragen naar tips en adviezen daarvoor, over de uitrusting, de kleding, de schoenen en over wat je allemaal nog meer bij je zou moeten hebben.

Ook over allerlei specifieke dingen, die mensen zondermeer kunnen interesseren, kortom erg veel vragen van diverse mensen en van diverse aard.

Daar ik er geen enkele moeite mee heb en het zelfs graag doe, om deze mensen van een passend antwoord te voorzien, komt het steeds vaker voor, dat ik op deze manier het gevaar loop, om in herhalingen te vallen, wat hopelijk voor een ieder wel begrijpelijk is:
Het blijft vanzelfsprekend altijd toch hetzelfde verhaal, dat over mijn gehele doen en laten gaat.

Je kunt weliswaar niet alles op deze Web-Site over mijn activiteiten vinden, maar volgens mij moet de inhoud ruim voldoende zijn, om een ieder toch zoveel mogelijk die informatie te verstrekken, die hij/zij hier in ieder geval de mogelijkheid geeft, om er op een positieve manier mee aan de slag te gaan.
Voor een ieders en dus ook voor mijn gemak, is het natuurlijk wel zo handig, om het op mijn manier te doen. Dat is uiteraard mijn persoonlijke mening.

Ik hoop dat u er iets aan heeft en datgene kunt vinden, wat u altijd al wilde gaan vinden.

fujifilm finepix t200Omdat ik nog niet zo lang geleden (begin maart 2012) de beschikking heb gekregen over een digitale fotocamera, die ook nog video’s kan maken, ben ik nu dus in staat, om gebeurtenissen vast te leggen, die ik onderweg meemaak en andere interessante dingen, die ik voorbijkom, te onthouden.

Ik heb zodoende al enkele keren wat plaatjes mogen schieten en die via E-mail opgestuurd naar enkele plaatselijke Web-Sites bij mij in de buurt, namelijk
Ditispeize.nl  en Ditisroden.nl .

De namen van deze Web-Sites spreken voor zichzelf.

Er zijn al enkele dingen geplaatst onder mijn pseudoniem, Johannes De Loper.
Deze Sites hebben natuurlijk het recht om enkele of meerdere foto’s van mijn kant te weigeren zodra ik ze heb opgezonden, of juist wel te plaatsen. Het hangt er van af, of zij ze interessant genoeg of te gewoon vinden. Maar veel ervan vielen gelukkig toch wel in de smaak.

Op mijn Web-Site zal u uiteraard het volledige overzicht en de achtergrond van de daarbij behorende foto's volledig uit de doeken worden gedaan. Dat ik niet elke dag plaatjes schiet, spreekt voor zich, maar zodra ik er weer iets nieuws voor u bij heb, dan kunt u er zeker van zijn, dat ik ze zeker op deze Site zal plaatsen.

U mag er gerust van uitgaan, dat ik zal proberen om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen en naar waarheid, precies zo als het is voorgevallen.
Ook kan het natuurlijk gebeuren, dat ik in mijn ogen specifieke dingen ga vermelden, die mij met name zijn opgevallen. Dit kan over van alles en nog wat zijn!

U kunt deze dingen terugvinden bij Bijzonderheden.
Mocht u mij dus ergens zien lopen en u heeft eventueel iets te melden voor mijn Web-Site, schroom dan niet en zoek mij op en ik sta u graag te woord omtrent uw ingebrachte informatie.
Misschien kan ik er wel iets mee doen en daarbij ook voor anderen iets betekenen.
Heeft u eventueel een wens, om iets op mijn Site geplaatst te hebben, dan kan dat vanzelfsprekend in de meeste gevallen ook in goed overleg gebeuren.

Ik wens een ieder veel plezier toe tijdens uw bezoek aan mijn Web-Site en ik hoop, dat ik u op deze manier toch van dienst ben geweest, om die informatie op mijn Web-Site te kunnen vinden, waar u al jaren naar hebt gezocht.

Gastenboek
GASTENBOEK

Voor een ieder, die het leuk vindt om te laten weten wat hij of zij van mijn Web-Site vindt, heb ik nu ook een gastenboek.

Dit kan via Mijn Gastenboek bij Home.

Let wel, er is Censuurcontrole, als u dus merkt dat u iets niet kunt versturen, dan zult u uw commentaar moeten herzien!

We willen het tenslotte wel netjes houden op mijn Web-Site.
 

Johannes Luders, of te wel Johannes De Loper uit Steenbergen.

DISCLAIMER