We hebben 61 gasten en geen leden online

2013-06-08 - Het Sterrenbos in Roden

Wat kunt u op deze Site verwachten?

Het is aan een ieder, die deze Web-Site bezoekt, natuurlijk volledig vrij over, wat men wil lezen, er is namelijk ruim voldoende materiaal aanwezig, dus is er voor een iedere keuze genoeg.
U kunt gemakkelijk enkele uren vooruit met lezen en kijken! Er is een verhaal over het ontstaan van de geschiedenis van mijn lopen. Er is een verkorte chronologische versie van mijn CV.
Er is een zeer uitgebreide versie van mijn CV. U kunt dit lezen als een boek, het is zodanig opgezet, dat u mijn ontwikkelingen in de loop der jaren goed kunt volgen en hoe ik dit zelf persoonlijk beleefde.
Verder zijn er tips en adviezen uit mijn eigen ervaringen, enkele foto's van vroeger van school, deze vindt u terug in Mijn Foto Galerij. Ook van de reportages, die verstuurd zijn naar diverse Web-Sites met de daarbij behorende verhalen en natuurlijk de correcte Web-links.

Een jaaroverzicht van mijn gelopen kilometers, dit is per dag en per week teruggerekend en het geeft een totaalbeeld weer van, wat ik gemiddeld per jaar aan kilometers lopend had afgelegd, dit verschilt uiteraard wel van dag tot dag en van week tot week.

Informatie over Man Bijt Hond, RTV-Drenthe, een radio- interview van RTV-Drenthe- Radio, een uitzending met OOG-TV uit de stad Groningen en tenslotte De Trektocht van 2011 in Roden.

Een verhaal over het reilen en zeilen van een gemaakte Bijblijver in het verleden, het gaat om nummer 52. Er zijn verder nog wat stukken, die bij de Bijblijver horen omtrent een bijeenkomst, enkele oproepen en een uitnodiging aan iemand, die van mij les heeft gehad over de werking van diverse hardware met de daarbij behorende software, hoe die ook te gebruiken. En er zijn nog enkele voorbeelden van oude nummers van de Bijblijver met enkele verhalen over specifieke mensen.
Ook een stuk over mijn vrijwilligerswerk, over het meubelpimpen daar.

Velerlei voorbeelden van mijn gemaakte DTP-werken. Ik had er nog meer, maar dit is toch ruim voldoende, om een overzicht te verkrijgen van, wat ik in het verleden aan gemaakte stukken in elkaar heb mogen zetten voor een ieder, die dit dus door mij gedaan wilde hebben.
Stukken, betrekking hebbende op mijn Militaire Dienst, stukken van de Zevensprong in Tolbert omtrent mijn plaatsing en dergelijke.

wat kunt u op deze site verwachtenStukken over mijn Vrijwilligerswerk, stukken over het Jubileumboek van de VV-Peize. Mijn eigen Logo van toen. Diverse gebeurtenissen met verhalen en foto's erbij, uitleg over mijn rechterarm- aandoening, Een verhaal over mij in het Dagblad van het Noorden van 25-04-2006 omtrent de menukaart van de Gemeente Noordenveld m.b.t. uitkeringen en andere aan te boren potjes.

Mijn bijna ongeluk. Stukken van het Zomerbad in Peize, ook het jubileumboek van hun 40-jarig bestaan. Mijn gewonnen zwemabonnement in 2005 met het gehele verhaal daar omheen gedrapeerd. Tractor- aanhanger gekanteld. Alle liedjes van het Peizer Hoprankkoor, het zijn er in totaal toch maar wel 83 stuks! Diegene, die ze nog kent, haal uw hart op! U kunt ze terug vinden in Mijn Foto Galerij. De afvalcontainers, die geplaatst zijn (20-04-2012) bij De Esrank in Peize, met de werkzaamheden er omheen en met veel foto's erbij, in totaal 47 stuks!

krijg idee Het JMSO- koor uit Groningen is er met enkele door hen uitgevoerde stukken ook bij, zoals ook verschillende privé -stukken van andere koren. Een overzicht van benodigdheden voor het lopen en waar je eigenlijk op zou moeten letten of je het onderdeel ook wel bij je hebt.
Je kunt als ongeoefende wandelaar nu eenmaal zo maar dingen vergeten, waar je helemaal geen rekening mee hebt gehouden.
Dit is mijn eigen ervaring na die vele duizenden kilometers, die ik in al die jaren al heb mogen lopen.

Voorbeelden van een nieuwe interesse van mij, animatiewerk met foto's en teksten, u ziet ze op diverse plaatsen terug op mijn Web-Site, die door mij toegepaste voorbeelden van door mijzelf gemaakte creaties. Zo kunt u tevens een beeld krijgen van mijn toegepaste technieken in zulke animaties, het zijn dus treffende voorbeelden hiervan!

Mijn creativiteit en fantasie, om er iets moois van te mogen maken, kent blijkbaar geen grenzen, het pakket, wat ik gebruik kent ze helaas wel! Maar dat heeft meer van doen met het geheugengebruik, want zulke animaties kunnen behoorlijk groot uitvallen.

Vooral als men een slide-show van foto’s door mij gemaakt zou willen hebben, dit kan met name heel groot worden! Soms kan ik dan zoiets niet bewaren, omdat Windows tegen zijn eigen grenzen aan loopt, wat betreft de verwerking van zulke grote geheugen vergende bewerkingen.

Ook treft u enkele toegepaste voorbeelden aan, bestemd voor de Web-Site van iemand anders. Deze persoon had dus wat voorbeelden van mijn werk gezien via een vriendin van mij. Op www.petersbijbelteksten.nl  kunt u ze terugvinden. De door mij gemaakte animaties staan dus in Wat kunt u, daarna Animatiewerken. Ik heb ook een aantal voorbeelden gemaakt, zodat u kunt zien wat of de mogelijkheden hier mee zijn. Er bestaat steeds meer vraag naar zoiets en daarom heb ik mij ook volledig hierin gespecialiseerd. Ik ben in het bezit van een eigenlijk wel professioneel animatie- pakket en ben daarmee in staat, om ook voor andere geïnteresseerden, tegen een vergoeding weliswaar, zulke animaties te fabriceren.

blij pcAls u zoiets ook voor u zelf gerealiseerd zou willen hebben, ga dan naar HomeZoekt u contact, lees eerst dit even. Ook voor eventueel nog te ontwerpen DTP-werk door mij, kunt u daar uw vragen over kwijt, hoe ik mijn werk op dit gebied altijd heb gedaan, kunt u vinden in Wat kunt u, daarna DTP werken. Ook in Mijn Foto Galerij vindt u tal van vele voorbeelden van mijn gemaakte creaties op DTP- werk gebied. Zo krijgt u sowieso een idee van mijn praktische mogelijkheden bij, wat ik ook voor u kan maken en kan betekenen!

Het item Bijzonderheden, daar vindt U van alles en nog wat, diverse rijmen door mijzelf bedacht, mijn persoonlijke ervaringen en mijn kijk op het leven vindt U hierin, sinds 13 juni 2014 heb ik de grote liefde van mijn leven gevonden, ook dit kunt u hier gaan lezen.

In Mijn Foto Galerij vindt u foto's en afbeeldingen van: Zomerbad Peize, voorstel 2006, Notenkrakers adverteerders 2000, Animaties, Bijblijver adverteerders 2002, Eerste sneeuw 2012, Eerste sneeuw 2013, Mijn speciale foto's met hoofdzakelijk alleen dieren, Mijn schoolfoto's, Camperpech 16-03-2012, DTP werken diversen, De VV-Peize, Het JMSO koor uit Groningen, Hoprankkoor, Mountainbikepech 04-04-2012, RTV Drenthe Trektocht 04 en 05-07-2011, VT Tenue dienstfoto opknappen, Vrachtwagenpech 03-08-2012, Vuilcontainers bij de Esrank, Zomerbad Peize, Route 27-06-2012, Zonsondergang 23-01-2013, Zonsopkomst gasopslag Langelo 15-01-2014, Zonsverduistering op 4-11-2011, de eerste sneeuwklokjes van 2013, een Route op 04-08-2013 die ik gelopen heb, Bosonderhoud op 04-10-2013, Bos opruimen op 14-10-2013, afvoeren boomstammen op 24-10-2013, de zwaarste storm sinds 1990 van 28 op 29-10-2013, de eerste sneeuw van 2014, Gladheid! op 14-02-2014 Valentijnsdag, Zonnestralen op 04-03-2014, Hortus in Haren 10-04-2014, een fazanthaan op de camping, groot onderhoud fietspad 06-06-2018 en de eerste sneeuw van 2016.
In Totaal 1136 afbeeldingen!

richting volgenVeel Tips en adviezen uit eigen ervaringen in de loop der jaren. Een erg persoonlijk verhaal, dat u nog tegen gaat komen. Een verhaal betreffende het jaar 2001 van de Vrijwilligers. Gespot net buiten Peize op 03-04-2012 een (vreemde) vogel. Gespot op 14-04-2012 bij Groningen twee eenden. Gespot op 17-06-2012 bij Jonkersvaart vier ganzen, Gespot op 21-07-2012 bij Leek een Zwanengezin. Heel veel dieren, die door mij gespot zijn rondom mijn Chalet, zoals een zonaanbiddende spreeuw, een appelvink, een klein veldmuisje, voedselschaarste, een Vlaamse Gaai, voedseloverschot, nog een Vlaamse Gaai, voedsel op tafel, een waterhoentje, een vliegen vangende zwaluw, een kwakende kikker, een grote lijster, een lijster en een spreeuw, twee spechten en als de natuur zijn gang gaat met één poes en zés katers, met als gevolg een 5-tal jonge poesjes.

Mijn TIM-Certificaat, een afscheidsbrief van mijn Vrijwilligerswerk bij De Bijblijver van 16 juni 2004. Het RDAC in Roden. Een verhaal over een meneer uit Hoogkerk die pech had gekregen met zijn Camper tussen Peize en Roden op 16-03-2012.

Nog een verhaal betreffende een Mountainbikester. Ilona Klei uit Groningen, zij had helaas een lekke band gekregen op 04-04-2012.
Een vrachtwagen met een lekke band op de weg van Peize naar Roden op 03-08-2012, met ook enkele foto's hiervan.
Een waterhoentje, dat door mij op de foto is gezet bij Nieuw Roden op 02-02-2013.

Natuurlijk het krantenartikel van 04-04-2012 in Het Roder Journaal over mijn gewonnen Milieuprijs, mijn interview in De Krant van 4 september 2012, lopen om de ellende te vergeten. Een stuk ter nagedachtenis aan mijn vader, op 8 Februari 2014, is hij al 5 jaar uit mijn leven.

50 jaar getrouwd waren Janna en Bertus Hummel uit Roden op 18 april 2013, kijk hiervoor bij Wat kunt u, DTP-werken en dan 50 jaar getrouwd!

Ook onderhoud aan ons fietspad voor de camping langs met een paar foto's een een filmpje van de graafmachine!

Wat kunt u banner

GastenboekGASTENBOEK

Voor een ieder, die het leuk vindt om te laten weten wat hij of zij van mijn Web-Site vindt, heb ik nu ook een gastenboek.

Dit kan via Mijn Gastenboek bij Home.

Let wel, er is Censuurcontrole, als u dus merkt dat u iets niet kunt versturen, dan zult u uw commentaar moeten herzien!

We willen het tenslotte wel netjes houden op mijn Web-Site.
 

Johannes Luders

DISCLAIMER