We hebben 67 gasten en geen leden online

Animatie

Ik ben sinds kort in het bezit van een erg geavanceerd Animatie Programma en pas deze software ook meteen toe op mijn eigen Web-Site.
Als U zich de moeite zou getroosten, om op mijn Site rond te snuffelen, dan komt U hier en daar wat bewegend materiaal tegen in de vorm van bepaalde Teksten en afbeeldingen die op een grappige wijze in allerlei vormen over elkaar heen bewegen.
Er zijn ook teksten bij, die in de vorm van een bewegende lichtkrant over het scherm heen lopen. Er kan door mij nog wel iets meer op dit gebied tot stand worden gebracht, maar het dient wel voor een ieder duidelijk te zijn, dat hoewel er veel kan op dit gebied, dat mijn Animatie-Programma helaas ook zo zijn merkwaardige begrenzingen kent.
Mocht u er toe overgaan, om een of meerdere orders bij mij te plaatsen. Dan hartelijk welkom uiteraard. Er zijn bij mij tal van mogelijkheden voorhanden, om voor u iets moois te realiseren, dat overeenkomt met uw eventuele wensen. Maar houdt u rekening met een kleine kans op een nee in sommige gevallen.
Ten einde die mooie resultaten te kunnen bereiken, moet ik erg veel geduld oefenen. Met een flinke dosis creativiteit daarbij, ben ik beslist wel in staat, om verrassende effecten voor u te voorschijn te roepen.

Een mooi voorbeeld van mijn reeds toegepaste werk vindt U op de Site van www.petersbijbelteksten.nl .
Dit zijn prachtige voorbeelden van mijn werk, dat ik in allerlei variaties voor een ieder van U zou kunnen realiseren.

De goede man zelf is nogal bedreven in het maken van videomateriaal, hij plaatst dit ook op YouTube, zo ook een kort promotiefilmpje voor mij, om zo uiting aan zijn dankbaarheid te geven (klikt u maar).

Welkom op www.petersbijbelteksten.nl

Peters Bijbelteksten

 

Peters Licht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peters Boom

Peters Dennenboom

Peter met Logo mix

Peters Engel

Peter webmaster

DISCLAIMER