We hebben 51 gasten en geen leden online

2 jonge eendjes en een jonge katHet is bij mensen in de meeste gevallen nu eenmaal zo gesteld, dat men eerst iets zou moeten zien, voordat men eigenlijk van een animatie goed een voorstelling kan maken.

Sommige onder u, die weten wel, wat animatie op een computer of op het Internet betekent, het ligt er natuurlijk maar net aan, wat voor voorstellings vermogen iemand daar werkelijk van zou hebben en hoe die animatie zichtbaar zou kunnen worden gemaakt.

Kat bij een vaasWant ook hierin zou men van mening kunnen verschillen, wat de ene persoon een prachtige animatie zou vinden, daarvan zou een andere kunnen zeggen, dat het nergens op lijkt.

Het is dus maar net, of je een animatie in zijn juiste perceptie kunt interpreteren.

Slapend jong katjeIk heb daarom besloten, om verschillende voorbeeld- animaties voor u op zicht te maken, zodat u een idee heeft van de variatie in mijn animatie- mogelijkheden.

Ik hoop, dat u mijn voorbeelden genoeg kunt waarderen, u weet het, hiervan zou u uw mening in het Gastenboek kunnen achterlaten, maar dat is natuurlijk geheel uw eigen keuze.

Ik heb verschillende aanknopingspunten, om een animatie op een foto te kunnen zetten, dit kan met diverse technieken gebeuren, het hangt er maar net van af, wat de uiteindelijke bedoeling is van de betreffende animatie.

Ikzelf zet de animatie meestal direct op de foto zelf, zodat het effect het sterkste is, vanwege de kleurechtheid van het geheel.

Het kan evenwel ook als een mix worden gemaakt met de foto op de achtergrond en de animatie op de voorgrond, meestal neem ik daar dan wat kleurverlies bij op de koop toe!

Als u op mijn Web-Site rondkijkt, dan komt u hier en daar diverse soorten animaties tegen. Ook kan men hele kleine animaties toevoegen aan bijvoorbeeld, in mijn geval, bij de gedichten, die ik heb gemaakt in het verleden.

Gaat u maar eens kijken bij Bijzonderheden en dan Mijn gedachten verwoord, er zijn enkele gedichten voorzien van hele kleine animaties, die het net eventjes anders laten zien, als, wat je eigenlijk zou verwachten.

Het is natuurlijk ook mogelijk, dat u zelf een speciale foto aan gaat dragen, waarmee ik voor u een animatie hierin kan toevoegen, ik heb al die animaties in mijn computer van het Internet afgehaald en met mijn animatiepakket uit elkaar getrokken, om zo mijn eigen animaties er uit te kunnen kiezen en ook u kunt daaruit dan een ruime keuze maken, als u een bestelling bij mij doet.

Er zijn ontelbare mogelijkheden, wat mijn animatiepakket mij en u allemaal kan bieden, ook zijn er diverse mogelijkheden, om verschillende foto's te kunnen combineren, met elkaar te mixen, zodat u beide foto's tegelijk kunt zien maar dan gecompileerd als één foto.

Slapende katHiernaast ziet u onderaan een treffend voorbeeld van dit combineren tot één foto, dit heeft dus in het geheel niets met animatie te maken! 

Het is wel de mogelijkheid, om van twee verschillende foto's er een te maken, maar men krijgt derhalve een mix van beide foto's als eindresultaat.

Ook dit mixen kan zelfs op verschillende manieren van te voren ingesteld worden, op kleurdiepte, op de donkerste kleuren, op de lichtste kleuren, zelfs op de aanwezige verschillen in de beide foto's.

Het resultaat is soms erg verrassend, dit hangt van de beide foto's af, van de instelling, om deze beide foto's te mixen, maar het allerbelangrijkste is uiteraard het eindresultaat.

Een bloemAls je inderdaad van te voren goed oplet, welke foto's je bij elkaar hebt gezocht, dan kun je al redelijk inschatten, wat het eindresultaat zal zijn.

Let wel, de beide foto's moeten wel in dezelfde verhouding met elkaar verkeren, dus niet een liggende foto gaan mixen met een staande foto, want het resultaat zal hierbij zijn, dat de beide foto's erg vervormd zullen worden weergegeven.

Ook is het belangrijk, dat de beide foto's even groot moeten zijn, anders krijg je, als dat niet zo is, hier ook een vervorming te zien in het eindresultaat, het is dus goed opletten, dat dit gegeven klopt.

CombinatieKijk heel goed, hoe iets staat ten opzichte van de andere foto, hier kun je al veel winst mee behalen, zoals in mijn voorbeeld.

Je kunt nog zulke mooie foto's hebben uitgezocht, maar het helpt niet, als ze slecht bij elkaar passen, want het gaat wel weer om een goed eindresultaat van deze beide foto's.

Hiernaast ziet u de beide foto's, waar het om gaat, een slapend jong katje en een rode bloem, het is de kunst, om dergelijke foto's bij elkaar te gaan zoeken, die deze mooie compositie mogelijk maken.

Je kunt dus niet alles maar door elkaar heen gaan mixen, het bereikte goede eindresultaat van zo'n mix is altijd het belangrijkste, als je dit goed hebt uitgezocht dan pas krijg je erg mooie combinaties.

In mijn voorbeeld is het eindresultaat erg mooi, vind ik tenminste, het slapende jonge katje lijkt een bloemenkrans om zich heen te hebben.

DISCLAIMER