We hebben 18 gasten en geen leden online

LijstCombinatie-Potentieel bij het Animatie-programma.

Gezien het feit dat mijn animatieprogramma volop combinatiemogelijkheden bevat, dit samen met de foto’s en de teksten, die op zichzelf ook weer talloze combinatiemogelijkheden blijken te bevatten, leek het mij een goed plan, om van elk van de basismogelijkheden in ieder geval 1 voorbeeld te showen.

Op deze manier krijgt u een idee, hoe het een en ander er uit gaat zien en hoe helder de mogelijkheden van zo’n basisinstelling naar voren komen, tevens geef ik hierbij door een door mij aangeleverde printscreen- uitleg van het animatieprogramma zelf, waarin verteld wordt, hoe elke basisinstelling in al zijn mogelijkheden kan worden benut. Vergis u niet, er zijn maar liefst 48 basisinstellingen mogelijk, deze kunnen allemaal in welke combinatie dan ook, met een andere basisinstelling worden gecombineerd, ik zou bijvoorbeeld 4 verschillende basisinstellingen kunnen gebruiken in één animatie.

Sommige basisinstellingen kunnen daarbij enigszins beperkt zijn in de instelmogelijkheden en dan is er de mogelijkheid, om vervolgens deze basisinstelling in zijn werking te doen veranderen, ten einde een ander resultaat van deze basisinstelling te verkrijgen, maar er zijn er ook bij die zéér uitgebreid in hun instelmogelijkheden zijn uitgerust, waardoor ook het een en ander aan extra effecten kan worden gecreëerd in allerlei variaties.

Omdat er maar liefst 48 verschillende manieren zijn, om een basisinstelling in een animatie te verwerken, maak ik dus aan dit keuzemenu 4 nieuwe menu’s vast met elk 12 verschillende instellingen. Aangezien je hier niets in kunt categoriseren, omdat er niets vergelijkbaars voorhanden is met een andere instelling, is het dus echt iedere basisinstelling, die voor zich zelf spreekt.

Vanwege de unieke eigenschappen van elke basisinstelling, kan de uitleg bij elk van deze zowel beperkt als uitgebreid zijn. Daarom hoop ik, voor de geïnteresseerden onder u, dat u op deze manier voldoende informatie zult aantreffen bij iedere basisinstelling, die u interessant vindt.

Zo krijgt u in ieder geval toch een idee betreffende de werking van uw eventuele favoriete basisinstelling.
Deze werking kan erg afwijken van elke andere basisinstelling.

Soms zullen er best technische woorden in deze printscreen- uitleg worden gebezigd, ook hiermee zijn de makers van mijn animatieprogramma royaal mee omgesprongen. Ze wilden uiteraard in hun eigen bewoordingen, als zodanig een goede uitleg geven.

Het is dus hun interpretatie die mijn woordkeus in mijn uitleg heeft bepaald, dus als er onbegrepen kwesties hierover zouden kunnen rijzen, neemt u het mij dan niet kwalijk, ik heb tenslotte alleen maar het programma gekocht!

Johannes Luders

DISCLAIMER