We hebben 34 gasten en geen leden online

50 jaar getrouwd50 jaar getrouwd zijn, dat is een hele tijd! 

Dat dit niet iedereen gegeven wordt is een feit, maar Janna en Bertus Hummel, wonende aan de Postemastraat 7 in Roden hebben het toch maar wel met z’n tweetjes gehaald!
Met deze beide mensen heb ik een heel fijn contact en ik heb voor hun huwelijksdag totaal vier verschillende ontwerpen gemaakt, die betrekking hebben op deze speciale dag, vandaag 18 april 2013.
Ik heb hun beloofd niet eerder deze voorbeelden op mijn Web-Site te plaatsen, dan ’s avonds na 19.00 uur, zodat ze in elk geval wat dit betreft, hun feest ongestoord kunnen en mogen vieren met hun familieleden.
Ze hadden aan mij, rond november, december 2012, verzocht, of ik voor hun iets kon betekenen, wat betreft de uitnodigingskaarten en nog wat andere ideetjes, die we samen hadden bedacht voor hun komende huwelijksdag op 18 april in 2013.
Ik heb in totaal vier verschillende ontwerpen gemaakt, waar ze beiden erg blij mee waren op dat moment, vooral de uitnodiging was in hun ogen iets heel aparts geworden, zoiets hadden ze helemaal niet verwacht, dat dit op deze manier in elkaar gezet kon worden.
Ik plaats hieronder de vier ontwerpen, die ik voor deze beide gelukkige mensen, die ze vandaag zijn, dus op 18 april 2013, omdat ze in voor en tegenspoed toch deze jubileumdag mee hebben mogen maken, hulde voor het Gouden bruidspaar!

50 jarig huwelijk Janna en Bertus Hummel

Bertus en Janna infomapje

Bertus en Janna tijdstipkaartjes

Bedankt voor 50 jarig huwelijk

Ook deze voorbeelden van mijn DTP-werken kunt u vinden in Mijn Foto Galerij bij DTP werken diversen.

Ik wens Janna en Bertus nog vele jaren in goede gezondheid toe!

Johannes Luders, 18 April 2013 

DISCLAIMER